< HomePage
   <- Дневника

Архив за Януари, 2011

Понеделник, 24 Януари 2011
About www.karatebulgaria.com and his forum

След доста застой оправих всички връзки в сайта. Остава да вдигна форума и да чакам... Обем посетители, трасфер, спамери, ботове, тролове, рекламодатели... Под въпрос е какъв форум да избера? Работил съм с phpBB версия 2, там много червеи и дупки имаше. Но беше си форум та дрънка! Сега с новата версия 3 са пренаписали много неща, но не знам какво е текущото разположение в софтуера за форуми. Ако помогнете с мнения ще съм ви благодарен.

Предварително ви благодаря за мненията ви.

Дневник: http://www.karatebulgaria.com/alex
За коментари: http://www.karatebulgaria.com/alex/addcomment.php/2011-01-24#add

[ Коментари: 1 / Добави коментар ]
Коментари

Щом си бил доволен от PhpBB, слагай новия и готово :) Аз ползвам phpBB 3 за ето това http://electriclub.com/ и няма грижи (бавно е, но това е от хостинга).

Ако искаш просто форум, без много шаренийки – bbpress (от уърдпресовци). Ето и за него пример – http://bokehclub.com/ Много леко и бързо, писано е достатъчно чисто, за да може да си пипаш на воля из кода, има и приставки (но са много по-малко и по-ограничени от тези на phpBB).

Иначе има и други, всякакви, но не мога да ти дам мнение. Най-важното е на теб да ти е удобно за поддръжка. И щом си бил ок с phpBB, пробвай направо него ;)

Написа Ясен Праматаров (email) (www) на 24-Jan-2011 13:02


Valid XHTML 1.0! Valid CSS!