< HomePage
   <- Дневника

Архив за Март, 2008

Вторник, 18 Март 2008

WTF is this? Microsoft Firefox нов сорт лайноягодка, а още по точно е поредната fakeня!!!

Попадам на някакъф офчи сайт със уеб иконка като на майкрософските сайтове. Сайта се казва www.msfirefox.com и вътре се рекламира Microsoft Firefox което е някаква насрана боза от някой които се прави реклама на чужд гръб. Сайта на първо (диагонално) четене няма нищо общо с Microsoft! Не проверявах кой е регистрирал сайта защото не си заслужава губенето на времето. Не си го губете и вие! Въобще не ходете на сайта, това е поредната fakeня. Като чуя някой да споменава думата "интернет" и се хващам за кубура (аналогия на всеизвестния лаф "като чуя за култура са хващам за кубура..."). Аман!!! Добре че мога да чета на няколко езика и съм малко по-интелитентен от средното ниво на комбайнеро-трактористите в Булгаристан та не се лъжа, и не си губя времето по такива сайтове. Не го правете и вие.

[ Добави коментар ]
Събота, 29 Март 2008

Защо Турция няма място в ЕС?

Защо Турция няма място в ЕС?
* Защото културно и географски не принадлежи към Европа.
* Защото не е истинска и стабилна демократична страна. Двете основни алтернативи са ислямистите и военните-кемалисти, които се явяват единствен гарант за светския характер на държавата.
* Защото не се защитени основни човешки права, нарушава се свободата на словото.
* Защото се извършват се убийства на етническа и религиозна основа.
* Защото не само, че не се признава геноцида над арменския народ, но и всеки осмелил се да говори за това го грозят затвор и репресии. Журналистът Хрант Динк бе убит, само защото си позволяваше открито да дискутира въпроса, а 17 годишния фанатизиран убиец Огюн Самаст - арестуван с почести и провъзгласен за национален герой. Поради същата причина, Нобеловият лауреат Орхан Памук получваше заплахи за живота си и напусна Турция.
* Защото не може и не иска да разреши цивилизовано проблема с кюрдите, които съставляват 1/5 от населението на страната.
* Защото окупира част от остров Кипър и създаде там незаконна държава, която никой по света не признава.
* Защото откзва да компенсира българските бежанци от Егейска Тракия вече 90 г. въпреки международните договорености, които я задължават да го направи.
Преписано от http://ntpavlov.blogspot.com/2008/03/blog-post_29.html

[ Добави коментар ]
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!