< HomePage
   <- Дневника

Архив за Август, 2006

Понеделник, 7 Август 2006

Продавам видеокарта Gainward CARDEXpert SG4 за 20 лева

Продавам видеокарта Gainward CARDEXpert SG4
Процесор S3 SAVAGE 4
Памет 16МВ
AGP порт
Разпознава се безпроблемно от Windows и Linux.
Цена 20 лева
София х-л Плиска
0898 521957
ICQ: 18926904

Ревю на картата има на този адрес:
http://www.anandtech.com/showdoc.aspx?i=982

Снимки на картата може да видите на:
http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=907327

[ Добави коментар ]
Вторник, 8 Август 2006

Няма развитие по въроса за Gainward-а

Мислех че ще я изфукам тази карта бързо но не би!!! Никой не се е обадил досега, а съм дал всичките си координати. Обявил съм я навсякъде където се сетя, само на Луната не съм издялал обявата!!! Иначе се случва хората от време да оставят без видео карти след като им спре вентилаторчето върху тях. Тази видео карта е добра сама за себе си, може би е от ерата на GeForce 2 МХ на nVidia не съм проверявал. Но за видео ще се справи ако има централен процесор който да я подпре.
След тази видео карта ще подарявам още една, но първо искам тази да замине. След това следва и много обичана от мене четириканална звукова карта Sound Blaster Live! PLATINIUM. Имам и едно дъно за подаряване, процесори, памети, захранвания, охладители, суичове... Абе при мене е станало като в пещерата на Али Баба, има от всичко и то по много.

[ Добави коментар ]
Четвъртък, 10 Август 2006

Витоша, Ветровала

Днес, тоест вчера на 9, вече е 10 работих до обед. И след това се изтрелях на Витоша. Ние се изкатерихме към Златните Мостове и продължихме нагоре. Бая хижи обиколихме, минахме през Ветровала и се спряхме в хижа... в една хижа. На Ветровала са направили музей на совите, из Витоша има музеи и на мечката, елена и др. Стигнахме сигурно 1500 метра надморска височина!!! По едно време гледахме телевизионната кула отвисоко, но сигурно бяхме в пернишкия дял на Витоша. След като прекарахме 3 - 4 часа из Витоша се спуснахме в София и от там отидохме в Банкя на басейн. Пекохме се и се къпахме от 17:30 до 19 часа. Времето вчера беше прекрасно!!!

Докато пътувахме в София към Банкя ми се обади някакъв журналист да поиска от мене разрешение да направи интервю и да публикуват статия в...!?? "Комсомольская правда" която се издава в Санкт Петербург.

От много време си мисля че един ден ще ми се обади и предишната ми жена. Това го казвам по повод на това че точно преди да излетим към Витоша отбих офертата на един рекламен атент, англичанин който сега се пече в Испания и междувременно ми досажда по телефункена. Звънят ми всякъкви от всякъде!!! От Непал са ми звъняли, вчера като се обади руснака ми се изписа на телефона +88888. На обед като говорих с англичанина в Испания ми се изписа само +4.


Сови

Ветровала

[ Добави коментар ]
Сряда, 23 Август 2006

Защо американците ще бомбардират Антарктида?

Защо американците ще бомбардират Антарктида?
1. Пингвините не са заявили своята поддръжка за САЩ - значи, поддържат международния тероризъм.
2. Освен пингвини в Антарктида не живее никой друг - значи е налице етническа чистка.
3. Пингвините не могат да говорят - значи, не зачитат свободата на словото.
4. Пингвините са символ на антиамериканската ОС Linux.

[ Добави коментар ]
Петък, 25 Август 2006

Блогвайте смело и с разум - мнение по статия с такова заглавие

Блогвайте смело и с разум
Това е една статия с поредния чувал със слама с която си пълнят нашите онлайн медии страниците. Прочели от някъде някаква статия, превели я и хоп, и те с мнение по въпроса. Не казвам че е изопачаваща истината статия, но когато някой се опитва да ми сложи шапка се хващам за пищова...
Трябвало съм да спазвам няколко "прости" правила според тях като:
- Още на началната страница сложете изречение в духа "изразените мнения са лични и по никакъв начин не отразяват мнението на компанията, в която работя";
- Не използвайте работното си време, за да пишете в блога си;
- Избягвайте обидни или унизителни за ваши колеги и работодатели коментари;
- Не споделяйте професионални тайни;
- Съобразявайте се със задълженията си и етичните норми, възприети в компанията, дори когато пишете за най-лични преживявания.

Искам да поясня че пищова ми стреля с 9мм патрони! И още веднъж да поясня че пиша каквото си искам (за справка) и правя това което си искам!!!
- Що'т съм MC Фараона!!!
- На коленеее...

[ Добави коментар ]
Понеделник, 28 Август 2006

Годишнина на GNU/DEBIAN

Тази година на 16 Август се отбелязаха 13 години (Праматаров ме поправи че са 13 а не 15 както бях писал) от рождението на GNU/DEBIAN проекта. Аз изрових една снимка от преди 4 години на този празник, ето я:
11 Years GNU/DEBIAN

[ Коментари: 1 / Добави коментар ]
Коментари

Как 15 години, бре човек - 13 са :) Има грешка в статията явно - от 1993 година е почнал проектът...

http://www.debian.org/doc/manuals/project-history/ch-intro.en.html

Написа Ясен Праматаров (www) на 29-Aug-2006 00:19


Valid XHTML 1.0! Valid CSS!