< HomePage
   <- Дневника

Архив за Май, 2005

Неделя, 1 Май 2005
Христос воскресе!

Всички покрай мене са радостни, нека да е така. Аз в момента започнах реорганизации на няколкото сървара които поддържам. Трябва да се напрегна да допиша едно нещо на РНР, а и един превод от Английски на Български пак мене чака.

Любов, здраве и радост на всички.

[ Добави коментар ]
Четвъртък, 5 Май 2005
Дебианец

Yovko Lambrev wrote:
>> Не съм съгласен с определението на думата "дебианец", само че една
>> уважавана личност го е изказала и е публикувано, не го прави определение
>> към което трябва да се придържаме.
>>
>
> Благодаря за уважението! Предпочитам да ми го спестявате! Нямал съм идея
> да съм словотворец - и последното, което някой е вложил в думата
> "дебиянец" е с наклон "анти". Това, че някой си е загубил чувството за
> хумор и самоирония определено не е проблем на "анти"-дебиянците.
>
> Й.

Аз приемам думата "дебиянец" като професионалист, работяга, гуро, master но не и като "човек който не спазва срокове", "Човек който не си изпълнява уговорките".

Ако се лепне прозвището (според мене) на някой с името на някоя GNU/Linux дистрибуция, според мене не трябва да се влага негативен смисъл а точно обратното. Да се вложи мисъл - като добър човек по душа и като професионалист. Всички знаем че средностатистическия ползвател на GNU/Linux и Posix ОС-и е много, много по-добър в много отношения със средностатистическия luser нa Microsoft Windows. Да не разгарям flame, но личното ми мнение е че трябва да се влага положително насока в нарицанието "дебиянец".

Аз колкото и да си филосовствам над въпроса, мнението на Ламбрев се приема като достоверно (защото е "омастилено" в някакъв речник), в много случаи изхождайки от авторитена на личността му (който е несъмнен) не се поставя под съмнение (мнението му). Но всеки си има право на мнение, както Римското Право не е Римско а Арменско, защото го има 1000 - 1500 години по-рано и то в писменна форма. Обаче като като термин се е наложил "Римското Право".

Да не говорим са Арабската култура която може единствено да се сравнява с Индийската и Китайската но това е тема на друг разговор.

Лека, доходна и безаварийна.

Мъже обичайте си жените.
Жени грижете се за мъжете си.
Деца, радвайте родетелите си.

[ Добави коментар ]
Събота, 7 Май 2005
Рожденния ден на Наталия

Виномицин, гроздомицин, метил-метанол, алкохол, и други кетони... Спиросване почти до гранницата на мунифициране, и на всичкото отгоре ни измъчваха и с QUEEN и сръбско. Но важното че ние сме от дърта коза ярета, и упукахме 7 бутилки рикия...
DSC01140.JPG
DSC01142.JPG
DSC01144.JPG
DSC01145.JPG
DSC01146.JPG
DSC01147.JPG
DSC01149.JPG
DSC01150.JPG
DSC01151.JPG
DSC01152.JPG
DSC01153.JPG
DSC01154.JPG

[ Добави коментар ]
Вторник, 10 Май 2005
TYPO KOPELE::Тъпо Копеле

Ебааааа, скоро не бей виждал такъффф олигоффффрен. Кат' ме захапа на игрите в yahoo.com и не моа да се оттърва от него. Прозд, тъп а на всичкото отгоре и кух... Нема да ви разправям.

[ Добави коментар ]
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!