< HomePage
   <- Дневника

Архив за Декември, 2004

Вторник, 7 Декември 2004

Преди 20

Когато бях млад като вас нямаше книги, от време на време имаше, някаква апокрифна литература писана на пишешта машина и подвързана в папка. От филмите единствено Индиана Джоунс и Междузвезни Войни и Брус Лии имаше на блок се падаше по едно видео. Междузвезни Войни съм плащал билет 52 -54 или 56 стотинки, докато бял хляб беше 44 добруджа - 42 а типовия 39. Незнам баща ми откъде намираше тези стотинки да ми ги даде!!! Сега ми се плаче за онези времена, направо съжалявам родителите си... Говоря за преди 20 години, онова беше нещо измислено и добре че се срути. Аз нито една книга от тези които вие четете не съм прочел. Нито Хари the Вълшебника, нито за Мория и Средната Земя. Искам да кажа на всички че живеете сега в добри времена.

Athnes - Атина

Acropol - Акропол

Piraeus 1 - Пирея 1

Piraeus 2 - Пирея 2

[ Коментари: 1 / Добави коментар ]
Коментари

Реших да поразгледам пак тук и прочетох това за преди... Не ми достигат годинки за да говоря от собствен опит, но са ми разказвали истории (\\\"мамо хайде да попитаме тати дали ще има пари за да ми купи дъвка\\\" - това е съвсем сериозно). Радвам се, че не помня. Добре, че се променя.

Ех, доброто старо време....

Написа Борис (email) (www) на 09-Dec-2004 13:58


Петък, 10 Декември 2004

Дамашно Порно (високо качество)

Тъй като съдържанието не е предназначено за лица под 18 години, моля упражнявайте родителски контрол върху достъпа до този сайт.

Ако сте под 18 години моля щракнете тука.

За да видите видеото щракнете тука

[ Коментари: 2 / Добави коментар ]
Коментари

Сладури.

Написа Георги (email) (www) на 10-Dec-2004 15:13


Шопов! Кое му е домашното бе!
Ти да не си се преместил да живееш в кръчмата?! :)

Написа Владимир Герджиков (email) (www) на 13-Dec-2004 16:58


Вторник, 21 Декември 2004

Правя се на писач

Тия дни се опитвам да пиша на PHP и малко MySQL. Базите с данни са предварително са направени, аз дето се казва само до оформям интерфейса (облика) на сайтовете. И изведнъж стигнах до заключението че ако го правиш за пари го правиш калпаво, освен ако не си професионалист. Аз сега усетих че нищо не разбирам от PHP, ако ме накарат да напиша работещ код на хартия нищо ни мога да направя. Предимно взимам готови парчета код които правят нещо, размазвам им HTML интерфейса и готово. Това ми е WEB програмирането, обаче пък го правя добре - според мене(жив нарцис!!! А?). Ако ми остане време гледам как да се secure-не малко сайтовете дето ги пиша. Гледам правата за достъп до PHP файлове който съхраняват пароли или правят проверки на web форми да не са достъпни от интернет. И други такива и то пак не разбирам много, питам чичо Google "How to secure PHP forms?" и той като ми каже нещо аз си размишлявам върху неговите думи доста време. А в обектното програмиране на Pascal и PHP ама хич ме няма. Веднъж успях на Pascal да напиша нещо което работеше и ми вършеше работа и това беше. Под PHP успях да пусна един скрипт с обектен код който работеше с MySQL. Това нещо правеше 60 вида обръщения към MySQL заедно с проверки и другите му салтанати и мухабети на три педи код. Като го разречатах беше 5 листа обаче кода ми хареса много и са го писали професионалисти!

[ Коментари: 1 / Добави коментар ]
Коментари

h

Написа h на 21-Dec-2004 15:23


Сряда, 29 Декември 2004

Назад във времето

Опитах се да си спомня нещо от моето детство и на колко години съм бил тогава. Не можах да си спомня една сценка която ми се мота в главата на колко години съм бил. Единствено мога да кажа че на 7 години имам една голяма снимка как прекрачвам залетия с вода (да ни върви по вода на нас първолаците) вход на училището. Та може би и за снимките ми беше цялото писане и ... Много се разсърдих на родителите си, на практика моето мислене никога няма да намери общи черти с тяхното. Нямам нито една снимка от моето раждане до студентския ми живот, т.е. докато не излетях от бащиното огнище. Все едно че съм се родил когато съм започнал да живея сам (не с родителите си). Много ми е мъчно, и за куклените театри които си правехме с братовчедите в къщата на дядо всяко лято. Единственото което може да вземете от живота са добри или лоши спомени, снимки, часовник. В една от тези снимки имаше баба ми Латинка на баща ми майка, която аз никога не съм видял - несъм бил роден когато е починала. Дядо ми стои да ковчега изправен и се вижда лицето на баба ми - единствената снимка с баба ми която съм виждал, и доколкото знам вече я няма. И снимките ми като голо бебе на 1 месец, и тях ги няма. Стигнах до убеждението че моето семейство - майка ми и баща ми не са били семейство. В едно семейство се пази родова памет, та аз не знам нищо за бабите си и дядовците си! Каква родова памет? Какво уважение към човешката личност са възпитали в мене? Никаква!!! Да ходя по кръчми по цяла нощ и 4-ри пъти в Монтанския затвор. В момента в къщата на родителите ми няма нито една снимкал. Ако имам някога жена и деца какво ще им покажа?

[ Добави коментар ]
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!