< HomePage
   <- Дневника

Добавяне на коментар

Понеделник, 7 Септември 2009
LG KP 502 vs. Nokia 6124 Classic

Един срещу друг се изправят LG KP 502 vs. Nokia 6124 Classic! Първо LG-то има 3 меги камера, докато Nokia има само две меги. Когато снимах с Нокията весникарски текст не можеше да се разчете. Сега с LG-то е малко по-добре, но! LG-то няма светкавица а Нокията има. Но пък LG-то има много повече настройки!

Нокията е с Symbian докато LG-то е с някакъв непроменяем firmware на който могат да се качват само JAVA приложения, докато при Нокията може да блъскате всичко което е за Симбиан. На Нокията си сложих калкулатор и Опера които работят много бързо, с една забележка че операта не изобразява добре кирилицата. Докато на LG-то има само JAVA miniOPERA! JAVA приложенията които съм качил на LG-то се бъгват без пропуск всичките - искат ми достъп до някакви файлове незнайно къде, дали в интернет дали на картата с памет или на телефона. Така че на практика не мога да си качвам приложения на LG-то!!!

Отделно компютърния софтуер за достъпване на телефона при Нокия е много по-добър, даже има и Oxygen за Симбиан. Докато на LG-то е много кекаффф... Не работи, не скачва блутута, превода на софтуера на български език е говнян, направен е с онлайн преводачка. Чудя се какви съобщения и надписи ми изплюва защото от 13 български думи в едно изречение не може да схванеш никакъв смисъл. Импорт на контактите е ограничен до Майкрософт Аутлук и Майкрософт Аутлук Експрес адресни книги, абе да им го в кратуните тъпи.

Такъв скапан софтуер с неработещи и оскъдни функции не съм виждал!!! Даже наскоро ме подразни DevPHP развойната среда, ама на LG-то софтуера ме изкара извън нерви!!! НEМА ТАКЪВ СОФТУЕРЕН БОКЛУК КАТО LG PC Suite II!!!

И понеже сега трябва да си прехвърля от единия на другия телефон контактите, го правя с копи в сим картата. И представете си да речем имам контакт САНЧО ПАНСА с три телефона на МТел на Вивател и служебен стационарен. Като ги запиша в картата се получава САНЧО ПАНСА1, САНЧО ПАНСА2, САНЧО ПАНСА3... И после се боря с бъгавия софтуер на LG да оправям контактите!!!

Затворен софтуер!!! Затворени стандарти. Ако знаете софт с който мога да достъпвам телефон LG KP 500 или българския му вариант LG KP 502 моля пишете.

Смених си телефона защото доста често ми се налагаше да снимам текстове като съм по други офиси. Но явно направих грешка с промяна от Нокия на LG. Поне трябваше да взема по-мощен сензорен телефон като LG KU990 Viewty или LG KC910 Реноар. Пак се прецаках!!!

Предварително ви благодаря за мненията ви.

Дневник: http://www.karatebulgaria.com/alex
За коментари: http://www.karatebulgaria.com/alex/addcomment.php/2009-09-07#add

[ Добави коментар ]
Добавяне на коментар
Не пишете nicknames, освен ако не се обръщам така към вас!
user@example.com
http://www.example.com/

Коментарът трябва да е на кирилица или на английски. Останалите се трият.

Запомни адреса и името ми, за да не го пиша следващия път

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!